Veelgestelde vragen

 • Na inloggen op de website krijg ik de melding 'geen toegang'. Hoe kan ik toch inloggen?

  U bent lid van de NOB en beschikt over de juiste inloggegevens, maar krijgt na inloggen op de website de melding 'Geen toegang'? Dan kunt u onderstaande alternatieven proberen:

  • log in via een andere webbrowser
  • log in op een ander device (telefoon, tablet of laptop)

  In de meeste gevallen lukt het via één van bovenstaande manieren wel om in te loggen.

  Als inloggen ook via bovenstaande manieren niet lukt, stuur dan een mail aan ICT@nob.net. Vermeld in uw mail dat u bovenstaande opties heeft geprobeerd, maar dat u ook dan de melding 'Geen toegang' blijft krijgen.

 • Ik heb geen inloggegevens ontvangen voor de online leeromgeving aNewSpring. Kan ik deze alsnog ontvangen?

  Heeft u onlangs een mail van ons ontvangen over de e-learning Code of Conduct en/of het Self assessment en heeft u geen inloggegevens ontvangen vanuit onze online leeromgeving aNewSpring?

  Voor een aantal trainingen van de Beroepsopleiding en voor een aantal e-learnings van de NOB wordt gebruik gemaakt van een digitale leeromgeving. In beide omgevingen kunt u inloggen met dezelfde inloggegevens. Heeft u deze gegevens niet (meer) maak dan gebruik van de optie 'wachtwoord vergeten'.

  Het e-mailadres waarmee u kunt inloggen is het (werk)e-mailadres dat bij de ledenadministratie van de NOB van u bekend is.

  U ontvangt dan een mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw spambox.

  Als bovenstaande niet lukt, stuurt u dan een mail naar ICT@nob.net. Wij sturen u dan (opnieuw) uw gegevens toe. 
 • Hoe kan ik zelf een nieuw wachtwoord aanvragen voor de digitale leeromgeving van de NOB?

  Voor een aantal trainingen van de Beroepsopleiding en voor een aantal e-learnings van de NOB wordt gebruik gemaakt van een digitale leeromgeving.

  In beide omgevingen kunt u inloggen met dezelfde inloggegevens. Heeft u deze gegevens niet (meer) maak dan gebruik van de optie 'wachtwoord vergeten'.

  Het e-mailadres waarmee u kunt inloggen is het (werk)e-mailadres dat bij de ledenadministratie van de NOB van u bekend is.

  U ontvangt dan een mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw spambox.