Winter School voor omzetbelastingspecialisten

maandag 28 maart 2022
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Jeroen Bijl, Simon Cornielje, Madeleine Merkx en Redmar Wolf
Tijdsduur: 
09.55 uur - 17.30 uur
Locatie: 
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 28 maart 2022 organiseert de NOB in samenwerking met de sectie Omzetbelasting de Winter School voor omzetbelastingspecialisten. Deze bijeenkomst richt zich op gewone leden van de NOB die dagelijks werkzaam zijn in de OB-praktijk..

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Toekomstige wijzigingen in EU-regelgeving
    Inleider: Redmar Wolf (Baker & McKenzie Amsterdam)
  • Maatstaf van heffing
    Inleider: Jeroen Bijl (EY)
  • Update concernproblematiek
    Inleider: Simon Cornielje (PwC)
  • Capita Selecta E-commerce en platforms
    Inleider: Madeleine Merkx (BDO)

Het volledige programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

De cursus vormt een vast onderdeel van het Programma Permanente Educatie en wordt jaarlijks (aangepast aan de actualiteit) aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 30 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.