U bent hier

'Fysieke' cursussen uitgesteld tot 1 november 2020

01 oktober 2020

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus en de door de overheid opgelegde maatregelen stellen we, in tegenstelling tot eerdere beslissingen, alle ‘fysieke’ cursussen uit de Beroepsopleiding en het Programma Permanente Educatie, die tot 1 november a.s. gepland staan, uit. Deze maatregel nemen we ook vanwege het dringende advies van een aantal kantoren aan hun medewerkers om de komende drie weken geen cursussen op locatie bij te wonen. Met dit besluit dragen we ook bij aan de oproep van de overheid zo min mogelijk te reizen en zoveel mogelijk thuis te werken.

Online cursussen
Uiteraard gaan de geplande online cursussen gewoon door. Om zoveel mogelijk aan onze opleidingsverplichting te voldoen, kijken we of het mogelijk is om nog meer cursussen online aan te bieden. Als een fysieke cursus wordt omgezet naar een online variant, ontvangt men daarover bericht en kan men zelf beslissen of men aan de online cursus wilt deelnemen, of dat men wacht totdat de cursus weer op locatie wordt aangeboden.

We gaan ervan uit dat men begrip heeft voor deze beslissing. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn of we hebben aanvullende informatie, publiceren we dit op onze website.