3e Annual Young Tax Meeting dd 29 juni 2017

donderdag 29 juni 2017
Activiteit: 
3e Annual Young Tax Meeting
Tijdsduur: 
Ontvangst 14.00 uur. Einde 18.00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: 
Hoge Raad, Korte Voorhout 8 te Den Haag
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

De Activiteitencommissie van de JOB organiseert op donderdag 29 juni samen met Belastingdienst/Jong, Financiën/Jong en jonge medewerkers van de Hoge Raad de ‘3e Annual Young Tax Meeting’. Het evenement biedt jou als adviseur dé kans om op informele wijze in contact te komen met jong fiscaal Nederland, meer te leren over hun werkzaamheden en om te netwerken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid te discussiëren over de maatschappelijke, Europese en technologische ontwikkelingen van ons vak.

Dagvoorzitter is mr. M.W.C. (Maarten) Feteris, president van de Hoge Raad.

Het programma luidt als volgt:

  • 14.00 uur: Ontvangst met Koffie en thee
  • 14.30 uur: Welkomstwoord door Maarten Feteris
  • 15.00 uur: Workshopronde 1
  • 16.00 uur: Pauze
  • 16.30 uur: Workshopronde 2
  • 17.30 uur: Plenaire afsluiting
  • 18.00 uur: Aanvang borrel met hapjes
  • 19.00 uur: Einde evenement

Meer informatie over de workshops:
(1) Politiek; deze workshop wordt ingeleid door Paul van der Zande persvoorlichter van de Staatssecretaris van financiën.
(2) Europa; deze workshop wordt ingeleid door Natalie Speet, coördinator van het country by country reporting team binnen de Belastingdienst.
(3) Technologie; deze workshop wordt ingeleid door Roderick Lucas werkzaam bij Deloitte.

LET OP: In verband met de beveiliging van de Hoge Raad moeten alle bezoekers in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Er kunnen maximaal 40 JOB-leden aan de bijeenkomst deelnemen. Schrijf je dus snel in. Het maximum aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf. Registratie gaat op volgorde van aanmelding.

Kosten: geen. Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of de inschrijflink onderaan deze pagina. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Kom je met de auto dan kan je parkeren in de Malieveld garage. Die is op loopafstand van de locatie. De parkeerkosten zijn voor eigen rekening.