JOB: Bowlingevent

donderdag 10 november 2016
Activiteit: 
JOB: Bowlingevent
Tijdsduur: 
Aanvang: 19.30 uur (start bowlen), ontvangst vanaf 19.00 uur. Einde: ca. 21.00 uur
Locatie: 
Amsterdam en Rotterdam
PE-uren: 
nvt

Op 10 november organiseert de activiteitencommissie van de JOB in Amsterdam en Rotterdam een bowlingevent. Een prachtige gelegenheid voor 'jonge' belastingadviseurs om die typ-armpjes eens lekker los te gooien en sportief de strijd met elkaar aan te gaan. Voor het event in Eindhoven hebben zich te weinig deelnemers aangemeld. Dit event is geannuleerd.

Locaties:

  • Amsterdam Knijn Bowling, Scheldeplein 3
  • Rotterdam Recreatiecentrum Oostervant,  Oostervantstraat 25

Aanvang: 19.30 uur (start bowlen), ontvangst vanaf 19.00 uur. Einde: ca 21.00 uur.

In Amsterdam kunnen maximaal 54 JOB-ers deelnemen en in Rotterdam 35. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden je snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt acht.

Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 4 november wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs. Alle deelnemers ontvangen drie consumptiebonnen. Ook wordt er voor bittergarnituur gezorgd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Wij hopen jullie donderdag 10 november 2016 te mogen begroeten op de bowlingbaan.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina bij het tabblad 'Aanbod NOB' of via de aanmeldlinks onderaan deze pagina.