Renteaftrek Vpb artikel 13l en samenloop andere renteaftrekbeperkingen

woensdag 17 mei 2017
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
prof. mr. O.C.R. Marres
Tijdsduur: 
09.45 - 17.15 uur
Locatie: 
Rosarium te Amsterdam
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 17 mei 2017 vindt in het kader van de Permanente Educatie de cursus 'Renteaftrek Vpb artikel 13l en samenloop andere renteaftrekbeperkingen' plaats (dag 1). Het is een verdiepingscursus, dus het niveau is hoog.

Naast dit onderwerp wordt ook over het onderwerp Overige Renteaftrekbeperkingen in de Vpb (excl. art 13l) (voorheen: Renteaftrek Vpb wetssystematiek, fraus legis, artikel 10a en artikel 15 ad) een cursus aangeboden (dag 2). U kunt zich hier apart voor aanmelden.

Docenten zijn prof. mr. O.C.R. Marres (dag 1) en mr. drs. S.A.W.J. Strik (dag 2). 

Deze cursussen vorment een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en worden periodiek aangeboden. De cursussen maken ook onderdeel uit van de beroepsopleiding, maar worden in aangepaste vorm aangeboden voor de gewone leden. De titels van beide cursusen zijn onlangs aangepast, maar de inhoud is nagenoeg hetzelfde gebleven.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw) per dag. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomsten deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.